You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijuteria Criss Drobeta Turnu Severin

Categorii
Despre noi Contact

The customization tool allows you to make color changes in your theme

  •  
  •  
  •  
  •  

Verighete Sabion

Verighete Sabion

„Noi, reprezentanții Casei de Bijuterii Sabion, ne asumăm public, în faţa tuturor iubitorilor de artă și cu precădere a celor de bijuterii, rolul de liant– obiectiv și imparțial, mânat de cele mai bune intenții – între mișcarea artistică românească și clienții noștri.

Ne asumăm răspunderea de a fi interfața mișcării artistice din lumea bijuteriei, de a fi elementul de legătură între bijutierii Atelierelor de Creație Sabion și client.

Vom face tot ceea ce este omenește cu putință  pentru a duce la îndeplinire toate solicitările clienților, de a oferi cea mai pertinentă consiliere și de a mijloci înfăptuirea actului de creație cât mai aproape de cerințele clientului.”

Echipa Sabion

(sursa:www.sabion.ro)


Verighete realizate manual în atelierele Sabion.Informații adiționaleCuloriGalbenTip produsVERIGHETELățime5,00 mmGramaj10,50 grameMetalAUR 585Disponibi..
0,00 Lei
Clasic. Simplu. Elegant.Elegante, distinse și pline de rafinament. Iată o pereche de verighete care nu se va demoda niciodată.Informații adiționaleCulo..
0,00 Lei
Iată modelul ideal dacă îți dorești o pereche de verighete care să câștige lupta cu timpul, care să fie mereu actuale.Informații adiționaleCulori..
0,00 Lei
Este unul dintre cele mai apreciate modele de verighete.Informații adiționaleCuloriGalbenTip produsVERIGHETELățime6,0 mmGramaj9,00 grameDisponibil inVAR..
0,00 Lei
“Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogăție de tandrețe și duioșie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dr..
0,00 Lei
Sabion creează din bijuterie o artă și din aceasta, o artă în a purta bijuterii. Fiecare bijuterie care iese din mâinile meșterilor bijutieri este î..
0,00 Lei
Iubire este când fericirea celuilalt este mai importantă decât fericirea ta. – H. Jackson BrownInformații adiționaleCuloriAlb, GalbenTip produsVERIGH..
0,00 Lei
Pentru cei care isi doresc un model fin.Informații adiționaleDimensiuni4 mmFiltruCreație, VerigheteGramaj7.00 GRMetalAUR 585Disponibil inVARIANATA PREZEN..
0,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)