You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Bijuteria Criss Drobeta Turnu Severin

Categorii
Despre noi Contact

The customization tool allows you to make color changes in your theme

  •  
  •  
  •  
  •  

Despre noiBijuterii de familie din 2003!SC CRISS GOLD SRL, înființată în anul 2003, are ca principal obiect de activitate comercializarea bijuteriilor din aur cu pietre prețioase și semiprețioase, activitate ce se desfășoară în Drobeta Turnu Severin. Avem o gama larga de produse pretioase din aur si argint, bijuteriile perfecte pentru tine si celor dragie tie. Inca din 2003 raspundem cu succes la cerintele si nevoile clientilor nostri si acordam o importanta deosebita calitatii produselor si mentinerea unui standard ridicat.Bijuteria Criss inseamna familie, siguranta,garantie !

       Cele mai prețioase lucruri din lume sunt iubirea si familia si  ca recunostinta,  vrem sa daruim clientilor nostri bucurii care durează o viata.Iti oferim nu simple accesorii, ci bijuterii din aur, de o calitate remarcabila la un pret echitabil, care pe langa calitatile estetice reprezinta si o investitie sigura pentru banii tai.

       In cele 2 magazine  Bijuteria Criss  din Drobeta Turnu Severin si Orsova, ai posibilitatea de a valorifica bijuteriile vechi sau fragmente, cu plata pe loc a contravalorii acestora, in cazul cumpararii altora noi realizand astfel o economie substantiala. Iti oferim de asemenea si posibilitatea  negocierii preturilor precum si discount-uri acordate clientilor fideli.

       La noi gasesti permanent o colectie foarte variata de modele care sunt in trend in materie de design, colectie pe care o extindem continuu astfel încât iti economisim cautarile. In cazuri speciale avem plăcerea de a-ti oferi si alte modele deosebite pe baza de cataloage si putem prin comanda sa iti procuram bijuteria dorita. De asemenea putem inlocui piatra pretioasa cu o alta la comanda sau din stoc.

       Dorim sa fim cu adevărat speciali în materie de verighete, oferindu-ti satisfactia unei alegeri din  peste 300 de modele iar în plus ai posibilitatea personalizării acestor bijuterii unice prin gravare. In mod frecvent realizam monturi de diamante în locul pietrelor semipretioase din modelele existente, in special în cazul verighetelor si al inelelor de logodnă.

        Produsele comercializate în Bijuteria Criss au o perioadă  de garanţie, timp în care beneficiezi de o serie de servicii: marire sau micsorare, curatare profesională, reslefuire în caz de zgariere.De asemenea, iti stam permanent la dispozitie în magazinele noastre cu o serie de servicii specifice: reconditionari pentru toate tipurile de bijuterii, reparatii, tot felul de gravuri, monturii de pietre diferite, verificarea monturii.

         Personalul nostru calificat iti sta întotdeauna la dispozitie cu orice informatii si recomandari pentru ca alegerea pe care o faci sa fie cea potrivita. Fie ca adopti o tinuta casual sau una mai eleganta, bijuteriile sunt de regula principala atractie a unei tinute conferind distinctie si personalitate.

Părerea cumpărătorilor

Avramescu MirelaProduse super, servire ireprosabile. Multumim!